Οι δεξιότητες πυρήνων βεβαιώνουν την επιτυχία

Co. ενεργειακής τεχνολογίας υδρογόνου πάγος-πόλεων Jiangsu, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

1 2 3 4
Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BCH
Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500
Ετήσιες πωλήσεις : 200000-350000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Με βάση την επιχείρηση-πανεπιστημιακή σχέση με το πανεπιστήμιο Tsinghua με τη βοήθεια του εθνικού βασικού ερευνητικού προγράμματος της Κίνας και της εθνικών έρευνας και του προγράμματος ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, η Co. ενεργειακής τεχνολογίας υδρογόνου πάγος-πόλεων Jiangsu, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2014. Με την άδεια του διπλώματος ευρεσιτεχνίας και της κατάρτισης του τεχνικού προσωπικού παραγωγής από το πανεπιστήμιο Tsinghua, είχαμε ήδη διάφορες κρίσιμες τεχνολογίες στα υψηλής απόδοσης συστατικά που κατασκευάστηκαν από τα εσωτερικές υλικά και τη συνέλευση του μορφωματικού σωρού εκτός από την τεχνολογία μαζικής παραγωγής της μεμβράνης. Εν τω μεταξύ βασισμένοι στη ζήτηση της αγοράς, ειδικά για τη πηγή ισχύος forklift και τουριστών του οχήματος, καθώς επίσης και τις uninterruptible παροχές ηλεκτρικού ρεύματος για τις τηλεπικοινωνίες και τις ειδικές πηγές ισχύος με την υψηλής ενέργειας πυκνότητα, αναπτύξαμε επιτυχώς την ελαφριά γεννήτρια κυττάρων καυσίμου δεύτερης γενιάς.

Η επιχείρησή μας έχει συμμετάσχει σε FCexpo που πραγματοποιείται στην Ιαπωνία από το 2015. Τα προϊόντα μας εκτίθενται επιτυχώς από το 2015-2018, η προηγμένη τεχνολογία αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους διεθνείς πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Ice-City Hydrogen Energy Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Annie Jia

Τηλ.:: 86-511-8695-6090

Φαξ: 86-511-8638-9553

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)